Л.і З. — з
Сиплеться, стелитьсябіла метелиця,вітром збиває із ніг.
День, наче писанкасонцем розписана,а тут, між горами — сніг.
В зелені крузі єклаптик ілюзії:створена штучно зима.
Йдемо на лещета,хоч хтось і плеще там,що “снігу ж справді
Мрія засніженасерце розніжила:час зупинився на мить.
Сиплеться, стелитьсябіла метелицяпід сонцесвітлу блакить.1966