Прости мені, мамо прости
За те, що так рано загинув,
На пам’ять мені збережи
ті, сльози з гіркого полину.
Прости, мені, мамо, прости
За те що не встиг обійняти
за те, що пішов назавжди
й за те, що не вернусь до хати.
Прости, мені мамо, прости,
що землю так рідну кохаю
не зміг на війну не піти
Я ж син українського краю.