На папір упали
у багрянці квіти,
і виводить пензлик
сині мотилі.
Вже у даль відходить
тепле, тепле літо
золотава осінь
ходить по землі.
І рожевий ранок
їх усіх вітає,
у дует осінній
осінь кличе всіх.
Все у лісі всюди
барвами заграє,
тільки вітер грізний
відпочити ліг.