Це боляче, мамо, не бачити світ?
Це боляче бути незрячій?
Сидіти в самотності цій стільки літ
І знати, що вже не побачу.
Це боляче, мамо, не бачити світ!
І тиша німа огортає
І мріяти, мамо, про те стільки літ
Яким же наш світ виглядає.
Так хочеться, мамо, людського тепла
Побачити їншії очі
Я вірю, що в світі є стільки добра
І ним поділитися хочу.
Я знаю, матусю, мабуть уже я
Ніколи тебе не побачу
На бачить - не жити матусю моя
Я марно літа свої трачу!