Зійшлись, побрались, поєднались,
Помолоділи, підросли.
Гайок, садочок
Кругом хатини.
І пишались,
Неначе князі.
Діти грались,
Росли собі та
Дівчаток москалі украли,
А хлопців в москалі забрали,
А ми неначе розійшлись,
Неначе брались — не єднались.5 декабря [1860,
Петербург]