Чого, жидку, так збілів?
Що з тобою
Ах, за мною через
Аж сто вовків
Бог з тобою!..
Сто вовків!..
Та б село
Та воно пак і не сто,
А п’ятдесят
Та й п’ятдесят диво в
Де б їх стільки
Ну Іванцю!
Нехай так,
Але десять
Та і десять не було!
Знать, один
А як один?
Аби вовк!
Страшно і
А може, то і не
А що ж то ходило?
Таке сиве та мале,
А хвостик, як шило».