Цукровы капялюш у аблОкавых абдымках -
да болю дзiўны край у Бога на мяжы.
Яго шалёны моц застАнецца на здымках
бурштынавых прыкрас зiготкае душы.
Вышэй, вышэй, вышэй! - спатканне з паднябессем
чакае ў летнi час й зiмоваю парой.
Той п'яны водар хмар ды гук дрыготкiх песень
навек у сэрца лёг. Ды велiчны спакой...