Небесна краса, тонкий стан,
Закохався в неї, як малий пацан.
Чуттєва душа, прекрасна посмішка,
Ти моя єдина, кохана подружка.
Бути з тобою, для мене - рай.
Зіронька, ти моє щастя, пам'ятай.
Де б я не був, що б не робив,
Не знаю, як без тебе я б на світі жив.
Зустрів тебе, з'явився зміст життя.
Порівняно з тобою, захід сонця - дурня.
Світ зупинився, в серці весна.
З тобою, кохана, це кожного дня.