Золотце моє, найкраща зі всіх,
Хочу з тобою я скоїти гріх.
Ти найдорожче бажання у світі.
Красу порівняти, не вистачить квітів.
Не вистачить моря, не вистачить неба,
Щоб пояснити, як ти мені треба.
Амур познущався над серцем моїм.
Стрілу, не одну, запустив він мені.
І серце горить, кров в жилах палає.
Тебе, моя ластівка, не вистачає.
Думками й морально я завжди з тобою.
Побачитись хочу, як риба з водою.