Крапля водиці на рученьку впала,
Дощик почався для тебе ,кохана,
Тіло співає і серце радіє.
Ти, моя мила, єдина надія.
Тільки з тобою життя має зміст.
Наші дороги зійшлись в один міст.
Разом, мій котик, його перейдем,
Створим міцний, не роздільний тандем.
Всі перешкоди здолаємо вдвох,
Я перетворю життя в легкий вдох.
Зіронька люба, довірся мені,
Мрії здійсняться, обіцяю тобі.