Твої очі, то щастя безмежне,
Твої очі, то радість моя.
Ти - єдина моя незалежність,
Світ, де без тебе я не своя.
Твої руки, то ніжність невинна,
Твої руки, то море тепла.
Ти - любов, що до краю глибинна,
Ти - те море, де плаваю я.
Твоя посмішка, попіл та спека,
Твоя посмішка, казка для сну.
Ти - єдина моя небезпека,
Я без тебе в безодні тону.
Твої губи, солодке кохання,
Твої губи, наснага моя,
Ти - моє невимовне бажання,
Ти - промінчик мого майбуття.