Пилиною душі загово́ру
біло-рясної музики сну,
прокидаючись
в погоду ясну
Напишу на відцвілім папері
заповітну жадану мрію,
про те що від тебе я
палко дурію.
Загадаю бачення ночі,
що голосить миттєво одне:
найцінніше
що є у мене -
кохання твоє.
P.S
Я палко тебе кохаю,
Я ніжно тебе люблю.
Дякую тобі, моє рідне,
За те, що в мене ти є.