Безбарвне намисто на оголене тіло,
Заховані очі дивляться зовсім несміло.
Руки в синцях, тремтять, наче скоїла лихо.
Душу відкрила, тебе впустила, так тихо.
Розмальовані настроєм зміни у часі,
Сенс слів, що захований у твоїй фразі.
Погляд німий, але щирий та найрідніший,
Обійми твої, напевно, немає ніжніших.
Казкові думки, бентежать не одну ніч.
Зустріч з тобою таємна лиш віч-на-віч.
Образ щодня стоїть перед очима твій,
Внутрішній голос підказує, що ти мій.