То як тобі пенати?
Тягнись, як шарий віл.
Десь шамотить Хрещатикі кішлиться Поділ.
Подзенькують трамваї,автобуси снують,оденки десь справляють,
Пиячать і жують.
І п’ють моє здоров’яі многая літа.
Край мого
Мати пресвятаманою сновигає,ні оком не змигне,сліпа рука блукає —відшукує мене.
Шепочуть спраглі губи:синочку, сину мій,за віщо тебе
Господь усеблагий?