Над синім океаномзустрінемося рано,як вийде сонце на обрій.
Послухаєм, як мореіз берегом говорить,чи день віщує нам добрий?
Чи чуєш: немов хтось кличе.
Чи чуєш: чайки кигичуть.
Чи чуєш, як шепче вітер?
Чи чуєш, як пахне літо?
Чи чуєш, як шум колише?
Чи чуєш, як дзвонить тиша?
Чи чуєш удар прибою?
Чи чуєш, що я з тобою?
Знайду для тебе мушлю,що має моря душу —візьми на спогад про мене:в ній житиме це літоі все, що тут прожито,і мрія наша шалена.
Чи чуєш: немов хтось кличе.
Чи чуєш: чайки кигичуть.
Чи чуєш, як шепче вітер?
Чи чуєш, як пахне літо?
Чи чуєш, як шум колише?
Чи чуєш, як дзвонить тиша?
Чи чуєш удар прибою?
Чи чуєш, що я з тобою?1972?