Рудії сонячні м’язи?
В обіймах міцно
Але вагу я цю носив,
Як сурма срібноструйну пісню.
Гнідої спеки
Лежить у мене на спині,
І вдалечінь неначе
З тобою, золотий паліє.
Куди?
Куди?
Та звісно ж
Туди, туди, за обрій
Я вдарив ще раз
І грюки лунко поплигали.