Ой зацвіла папороть,зацвілана Купала в темрявуміж дерев.
А у лісі реготомлісовикпрокидає шелестиі жахи.
Ой як хочеться, хочетьсявзяти скарб —ті червінці-блискавкипід дубком.
В позолоту кралеюуквітчатьце життя сучаснеє,що скиглить.
Ой зацвіла папороть,зацвіла.
Та не в казці жити нам,а в борні!.