Клавіатурте розум, почуття і волю —клавіатурте!
Шукайте метрополію свідомого життя.
Собака почуває проміння сонця,а ти — о чоловіче — ти знаєш блискбайдужих зорь?
Кінцеві межі кучугурятьі вишкіряються з пітьми,а там нікчемність: атом —
Куди це вітер так війнувз пітьми?
Пустіть по тирсі Аріманасвій гострий нюх!
Пізнайте все в віках і над віками.
Майдани в марності загрузли —у калюжах…не мітингуйте мій пафос!
Бреде слизька і мрячна осінь.
Ми чули-бачили і вибухи, і морок —чи то сузір’я мріяли в снігах,коли по рейках семафорівпливла зеленафантазійнапуть?
А сьогодні ваше ізмарагдове слово —на чорта?
На чорта, коли нема молитви?
Кінь непідкований негідний,кінь непідкований по брукові не побіжить,а ми хочемо —без межі,д’ех — без межі!
Молимося тобі, невідомість минулого,сучасного і майбутнього.
Молимося мудрості і віку, і секунди.бо наша молитва — жага все-всепізнання.
Клавіатурте розум, почуття і волю!
Клавіатурте!.