Я не знав тебе, друже,
та здається, що знав.
Не залишив байдужим,
все у піснях казав.
Там, де танець пінгвіна,
де життя у дзвінках.
Де немає дельфінів
і ти, наче птах.
Там, де фото старенькі
і один прикрий світ.
Зимно стало для неньки...
сумно...прикро...не слід...
Несподівані кроки
повели до небес.
Спи, а вічний твій спокій
не побачить колес...
Присвячується Кузьмі Скрябіну...