Не тополю
Вітер нагинає,
Дівчинонька
Долю
Бодай тобі, доле,
У морі втопитись,
Що не даєш мені й
Ні з ким полюбитись.
Як дівчата цілуються,
Як їх
І що тойді їм діється
Я й досі не знаю.
І не знатиму.
Ой мамо,
Страшно дівувати,
Увесь вік свій дівувати,
Ні з ким не
Друга половина 1848,
Косарал]