Я все — п’яний дітвак із сонцем у кишені”.
Я — закоханий в житті
Привітання життя”.
З першої книжки
Привітання
Червоні клени й клени срібні,над кленами весна і вітер.
Дочасності красо незглибна,невже ж тобою не п’яніти?
Я, сонцеві життя продавшиза сто червінців божевілля,захоплений поганин завжди,поет весняного похмілля.