Сніг зеленіє в світлі ночі,сніг блакитніє в світлі дня.
Цей дуб — то дерево пророче,корява ліра з його пня.
Сніг попеліє в сірий вечір,щоранку у вогнях цвіте.
Із рани сонця кровотечіб’ють в царство снігу золоте.
Лиш дуб один крізь біле море,дельфін рослинний, вдаль пливеі лірою сніг-саван поре,віщуючи життя живе.