Як пахне явір восени!
Як пахне явір!
Ще й при потоці, наяву,вві сні, в
Яка роса по кім біжить!
Холодна,
Вона спадає на коня,і пахне грива.
А буде ранок і туман.
І тихо-тихо.
Іржавий явір обніми,вдихниі дихай.
Живою кров’ю і кістьмив злобі, в неславіосінній явір обніми,іржавий явір.
Його роса подріботитьу тебе в
Прости”, — шепочеш.
Він горить,і кінь в потоці.