1.Пicля, кiнця свiту...
Вiдчуйте, цi пIснi...
Почуйте, їх....,
СвiТАНОК, слiв..
Закiнчення речень,
Тонкий голос, третiй....
Небесного, лiсу...
Спадок добра ...,
пр
Просвiтом, ранку, впав на вас....
У вашiй , смутi, .....
Святкуйте....
Щасливий, транс...
Суяття....
Каяття , ваших , душ.
Або, хоча б, душi...
Призведе, до нового часу,
2У вашому, життi.
Що, ОЧiКУЭ.
Будь-який,
Мудрий. ..ець...,
Чого, боїться...
Будь-який, дурний...
Хто, його, зна...э
Можливо, святий....
пр
Просвiтом, ранку, впав на вас....
У вашiй , смутi, .....
Святкуйте....
Щасливий, транс...
Суяття....
Каяття , ваших , душ.
Або, хоча б, душi...
Призведе, до нового часу,
3 Спiва....э....
У храмi...
Чи без,
Алэ, чутно пicню...i"
Тонкого, голосу....
Чи, дiйсно, ....
У волоссi , вiтер...
Вiтер…
пр
Просвiтом, ранку, впав на вас....
У вашiй , смутi, .....
Святкуйте....
Щасливий, транс...
Суяття....
Каяття , ваших , душ.
Або, хоча б, душi...
Призведе, до нового часу,
Вiтер...
Пiсля...
Кiнця...свiту,.