Люблю дивитись уночі
На твою незрівняну вроду
Як ти дрімаєш на софі
Казкове тіло, довгі ноги.
Життя без тебе наче пекло
Згораю в пошуках душі
І все навколо просто меркло,
Мені потрібна тільки ти.
Нестерпний біль мене тримає
Ти поруч з іншим, який жаль
Кохання більшого немає
Ніж в моїх грудях – це печаль.