За тло — блакить.
В ній щиглі і кларнети.
Схилився явір над водою.
Коніі кругле сонце золотим браслетомзаплетене у кучері левконій.
І мох вогню, і вітру ясний галас,і буря світла на води дзеркалах,мов зламана веселка, що упалана камінь і удвоє розламалась.
Левконій теплий шепіт.
Дальній бубончервоного майдану, де стрічаємізнов на гривах куряв дні.
О люба,браслетом сонця ранок нас вінчає.