Змикались міцночорні мацавки імликрізь них точились миу небовони висмоктували насаж до нейронів днавтекла злякавшись ошелешена лунаіз небаалезоравши ночі перелігсамотину із себе вичавив наш криктаки зробивши крокдо гомону зіроккрізь небоі довго руку подававнімій луніале вона сховаласьв теплому багніпід небомй вигадувала там собі богівякі не малираненосних голосіва крик зникавза небом.
1 min read
СлушатьКрик та луна
0
0
51
Give Award
Кацай Олексій
Кацай Олексій Опанасович (нар. 7 червня 1954 р.) — український поет, прозаїк. Пише українською та російською мовами. Член Національної Спілки п…
Other author posts
Дорога
На відстань невситеннукрізь безлад перелогуміж мною і землеюутиснулась А в темряві обабічяк закоцюблі муримиттєвості зліпилисьу років І щоби не синицюа журавля спійматине впоперек потрібноа вздовж її Щоб десь в опівніч впастидрімаюч...…
Квітка
Хоч всеньку ніч краплинки зорепадушукай, та їх не знайдеш ти ніде,бо тільки-но зоря на землю пада,вона відразу квіткою стає Горить її проміння — не згорає,згущавившись у теплі пелюстки,і пахощі чужого небокраюусе живе бентежать навкруги ...…
“На мілині космічних океанів”
На мілині космічних океанівяк сполохстоять церкви чи іншопланетянив скафандрах білих в золотих Галактики ранкової змедвянівгіркий серпанокі промені вилущуючи з сонцярозхитується ледь рипучий Ми зробимо на нього крок з екранучи зо старих ...…
Пуп’янок
Звивається сузір’їв огудинняперетинаючи Чумацький Шляхі пуп’янок з рипучого каміннягойдаючись на зоряних вітрахздіймається кудись Протуберанцікружляють як вогненні упиріта надсилає він вночі і вранцібиття сердець ледь чутні позивніі в неродючій ти...…
Comments
You need to be signed in to write comments