Дивно, димно вранці навесні.
Не ховайте погляди за хмари.
Вас вовки знайдуть навіть у сні.
Тож тримайтеся кошари.
Морем йде собі важкий туман.
Він шука нічого, окрім сонця.
Знайде, зникне враз, немов обман.
І засліплено зіб’ється в кроці.
Тут дороги зав’язались в вузол.
І згубився кожен на шляху.
І додолу впала хмара сиза.
І сховала всіх і їх біду.
Хтось із даху бачив і не вірив.
І ричав на вовка уві сні.
І про зраду сонця правду ширив.
І гримів у хмарі навесні.