Сніг згинув так, як і прийшов —ніхто за ним не біг, не плакав.
Одна осталася ознака:блакить збігала з підошов.
Його топтали цілу ніччервоні коні басовито,його ганяли по струніпозмінно скрипалі сердиті.
І згинув сніг.
Блакитний шляхаж за село котивсь поволі;і синій цукор на столахзернивсь в солянках замість солі.***