Написана в 2015 р.
1 min read
Слушать"Світ" гурту "Колір" пісня на мій текст
50
0
37
Give Award
Марина
My poetry doesn't reflect my feelings.
It mostly stems from observation and communication with the others and sometimes from long days of readin…
Other author posts
Довіра
Людьми керують гормони, А суспільством - товсті гаманці Та великі ЗРК. Щоразу у великому місті…
Пантеон
От завершу писати дисертацію з Вас, І що далі? Чи зникне з мозку холодний компас, Розібраний на деталі?…
Ірландець
Написав пісню Про "Піррову перемогу", Надіслав листа, Який ледь не вигорів на сонці,…
Мені також
Мені також надходять листи з нізвідки , На них підмінили листи, На які я дійсно чекаю. Я дивлюсь на юрбу. Кудись поспішають люди,…
Comments
You need to be signed in to write comments