Хай пройдзе сто гадоў ці сто хвілін –
у душы, у сэрцы, нават у вачах
я захаваю велічны, сьвяты
мой бел-чырвона-белы родны сьцяг!
Скрозь цёмныя падзеі даўніны,
нягледзячы на боль, на кроў ды страх,
мне продкі гэты сымбаль прынясьлі –
мой бел-чырвона-белы родны сьцяг!
Жыццё абараняе ад спакусы,
зьнішчаючы няволі брыдкі гмах!
Узьнімаецца над людам беларускім
мой бел-чырвона-белы родны сьцяг!
Нібыта месяц у абдымках зорных,
дзе ў вышыні нябёс зьнікае дах,
лунае над Радзімаю ўлюбёны
мой бел-чырвона-белы родны сьцяг!