Прокажені, брате.
Колокільцязнов
Застеляй столи.
На тобі нема живого місця.
Застеляй столи — ми вже прийшли.
І тебе ніхто не буде чути,і себе не буде,бо в одинкелих ми насипали отрути.
Вибирай. Хто добрий на почин?
Ти шепочеш:
Господа
Та береш найпершим і — до дна.
Не боїшся тільки ти, бо з трійломти і тільки ти запраг вина.
В пеклі будем за такі забави.
Хтось ватагу нашу там збере.
Хтось один це заслужив по праву.
Хтось один за мить одну
Прокажені, брате.
Ти — не вірив.
З нас один за тебе вмер в ту мить.
Ти заплющив очі.
Йдеш до прірви.
Підійдеш, а там — дзвінок дзвенить.