не ті що стріляли у спинуне ті що прийшли як святіа потім свою Українувід себе ховалине тіщо знали як вої вмиралиа потім цвіли в забуттіна площі бо сурми загралине ті моя рідна не тілише крізь діряві мішеніугледіли скорбні шляхистискаючи попіл у жменіховаючи зброю в дахи
1 min read
Слушать“не ті що стріляли у спину”
0
0
50
Give Award
Герасим’юк Василь
Стихи Герасим’юка Василя. Василий Дмитриевич Герасимюк (укр. Василь Дмитрович Герасим'юк, 18 августа 1956, Караганда) — украинский поэт. Автор с…
Other author posts
На весіллі
Малий у вишитій сорочці,він заглядав під всі столи Гонорний був, бо старші хлопціуперше в хованки взяли Та надійшла найбільша радість:настала і його пора,бо випало йому ховатись Йому — ховатись…
Пси Юрія Змієборця
Ми закопувались доти,доки нас не спинили джерела А потім прийшли дереваі стали над нами А потім прийшли псиі вили над нами А потім принесли дівчинуі в неї була одна рука…
Пісенька
Івану Де ми ходили,де ми бродили,де мандрували –стежки-доріжки,плаї-плаєчкипозаростали Стежка не скинез себе травичкумокру на вечір,і не розсунежовту отавужоден плаєчок Вже і морозецьперший дурієясної ночі…
Бурелім на Провідну неділю 1989-го
Вітри звіялись високо на горі —клин косарів обвівали Вітер з долу вирвав кілька голосіві приніс на мій схил гори, життя Я не впізнав ті голоси,тим більше не міг докупи зв’язати,я лише обхопив руками бука,вирваного з корінням,бо не знав: ...…
Comments
You need to be signed in to write comments