Маковіє чайма?* на воді
То на сході проміння гуде,
Щоб покласти в колиску людей
Маковіє чайма на воді.
Всесвіт хворий, хвилюйся, радій
Се спаситель до тебе
Маковіє чайма на воді,
То на сході проміння гуде.
IIМандарини із Мальти
І у фуру впряглася
Зникни геть, на майдані бур’ян
Мандарини із Мальти везуть!
Хто це крапа осінню сльозу?
То пітьма шкереберть за моря
Мандарини із Мальти
І у фуру впряглася
Вітрило