Я хочу бути ліжком, на якому ти спиш
Хочу бути твоїм сновидінням
І наче доволі хороший гашиш
Обдарувати тебе обмілінням
Я хочу щоб ти тихенько співала
В напівтемній кімнаті коли я ще сплю
І знову і знову мене зігрівала
Тим самим збиваючи тривогу нулю
Бо ти мій творець, ти є і мій кат
Ти любиш мене забираючи душу
Я - це є ти, я є експонат
В музеї де сам малюю афішу