Обсунулась стара гребля,
Місток похилився,
Спала річка невеличка,
Млинок завалився.
На камінні кілька
Черепками грає,
Аж ступою через
Панок
Помагайбіг,— каже,—
Помагайбіг,
А що, у вас млинок
Таже меле,
А говна змолоти
Перекусіть, пане!
Як сухеє воно тілько,
То змелеться, пане!»