Питалися
Що то за причина,
Що в вас гола голова,
А зверху
А причина то така:
Як на війні згину
Мене ангел
В небо за чуприну».
Питаються
Що то за причина,
Що в вас гола голова,
А зверху
А причина то така:
Нас біда обсіла
Голимося до крівлі,
Щоб кузка не їла!»