Де бував-пробував?
Розкажи,
Та вже де не бував,
Всюди бував, пане!
Був не раз у Криму,
Бував і в Полтаві,
Ходив раз у Москву,
Бував і в
А почім у
Дурні
Та навгад не скажу,
Які попадуться:
Як мужик — так мужик,його й не питають,
А пани — все пани,
З ціни не спадають!»