Шчасце...Я думала шмат пра яго.
У кожнага з нас гэта шчасце сваё.
Хтосьцi шчаслiвы од роднага слова,
Хтосьцi шчаслiвы ад роднага дома.
Хтосьцi шчаслiвы ад працы бывае,
Хтосьцi шчаслiвы ад працы линяе.
У кожнага з нас гэта шчасьце сваё.
Я прапаную вам шчасьце маё.
Шчасце ад хлеба, што толькi с пячы,
Шчасце ад спевау зязюлi у начы,
Шчасцe ад сонца праменяу у акне.
Вось гэтыя рэчы шчаслiвяць мяне.
I вынiк астатнiя зробяць нясмела,
Як мала для шчасця бывае мне трэба.
*