Настурцій ніч і ніч
Пливе музика радієва.
В саду тривожний жду – ніч палить –тебе, далека зоре,
Єво!
Карузо ночі – тенор місяцьу скриньці радієвій кличе.
Для наших дум замало місця,кохання вічна таємнице!
І для сердець замало світла,землі замало і п’яніння!
Вітри ранкові, наче мітли,з стежок змітають ніч весінню.