Думи мої, думи мої,
Ви мої єдині,
Не кидайте хоч ви
При лихій годині.
Прилітайте,
Мої голуб’ята,
Із-за Дніпра
У степ
З киргизами убогими.
Вони вже убогі,
Уже голі… Та на
Ще моляться богу.
Прилітайте ж, мої любі,
Тихими
Привітаю вас, як діток,
І заплачу з
Друга половина 1847,
Орська кріпость]