Туман над морем зіллявся з
Зіллявся з хмарою що
І в плесках-стогонах млою
Алегрить в скелю — скоріш
Безмежні плюскоти бентежні
Розпуки гомін і жах без
А що для мене ці скелі стіни?
Дивніши зміни в душі я
Туман над морем зіллявся з
Зіллявся з хвилею що
І в стисках-стогонах встає
Червоний жах встає — горить горить.24.
V. 1915.
Владивосток