Івасеві
В очах ласкава усмішка не згасла,та хтось сипнув туди піском тривогиі впала тінь апатії зловіснана синь зіниць, немов смертельна втома.
Чи в кучерях живуть ще сміховинки,що їх заплів туди заморський вітер?
Прилип до лікарняної подушкижмут сивого безладного волосся.
Як розсипати сміх на радість людям,коли в устах ледь зрозумілий шепіт?
Життя — на кошт позиченого кисню,і кожен день — різдвяний подарунок.
Вогні — святоіванські і нью-йоркські —десь попливли в далеке
Електрокардіограф на екранізаписує найбільшу драму серця.1979