За нелюбов треба простити
То вже моя і не твоя печаль,
І як я буду далі жити,
То вирішу вже я сама.
Та ніччю смуток іноді приходить
І десь у серці щось болить,
Та ось на ранок вже нема нічого
І далі час собі біжить.
Тобі прощаю я усе,
Але вже спогади лишились,
І в середині щось пече,
І ще болить донині.
Я знаю все там заживе
Можливо час залишить шрами,
Будь ласка, більше не приходь до мене на світанні.