Я хочу торкатись тебе
Ця клята відстань між нами,
Я буду тебе цілувати,
Пестити, ніжно мовчати.
Скажи, що все буде добре
Мені тебе зараз так не вистачає,
Я хочу тебе завжди поруч,
Я хочу тебе вивчати.
Моє серце палає вогнем,
Мені сонце світить у скроні
Мої вуста так хочуть твої,
Так бракує твоєї любові.
Ти коханий мій, ти найкращий
Мої долоні пахнуть тобою,
Я заздрю зараз тим,
Хто бачить тебе завжди поруч.
Милуватись тобою б до схочу,
Цілувати тебе, твої пальці,
Зізнатися тобі в коханні
Поцілуй, я не хочу прощання.