Цієї ночі птах
У небо відлетіле.
Цієї ночі сніг упав
На чорне впало біле.
Цієї ночі
Ми тихо
Різдвяні пахли калачі,
Шибки в мороз горіли.
З далеких берегів і
В цю снігопадь
Приніс від зайця Дід
І дещо нам у хату.
Один лиш птах
За морем, за горами,
І наш різдвяний стіл
В кутку під рушниками.1963