Хочу тебе цілувати.
Є в поцілунках від смерті.
Келех негайно, бо звітріє трунок
Більше на нього не буде пори.
Це невагомість.
Легкі і
Стали печалі й турботи.
Нас відпустила.
Ми вийшли між зорі,
Мов космонавти із корабля.
Не відпускай мене.
Зоряна
Може поглинути.
Дай же уста!
Ти в поцілунках така невсипуща,
Як у роботі бджола золота.***