Суниці на стеблах,заховані в мох, –намисто для тебе.
Намисто для двох,бо губи спікає,холодні, як лід.
Стебло протинаєдві жмені ягід.
А стебла зв’язати –кошелик суницьнанижем у згардидля звірів і птиць.
Намисто безцінне –таке не купить.
Як пацьорку в сіні,ми губим цю мить,бо в тебе на шиїсуниць силінки!..
Ми потім досидимі дні, і роки.
Донижемо потімна стебла тонкіі ночі, і роки,та вже не такі,як ягоди в росах,що пахли між
Той нині там косять,де кров’ю стікав.