Сьогодні із трьох спробдва рази назву Василя Стефаника.
Мені здається, що подібне щосьвідбувалося і з тобою,бо то не куля тебе вбила,то хліб замочився в крові, в маминій пазусі.
Ти ще спробував перехреститися.
І раз.
І другий.
І……він був молодшим від нас,коли повернувся на землю Русів.