Що може віщувать про плід тернова квітка?
Оголеність стебла не змінюється в звук.
На грубих чагарях лежить легка намітка,заплутавши в собі бджіл золотий ланцюг.
І просторінь крихка розкрилася в незнане,покірно ведучи свій погляд, щоб збагнуть,чом неодмінно в цих мережах тонкотканнихдоцільність а чи лад присутні мають буть?
Цвіте?
Нехай цвіте.
Само все по
Не ранить спогадів, не будить криво думки;а що за втіха в тій порожній ворожбі,коли легкі слова загірчують скуштунки.
Проте ласкавлюсь сам до білого суцвіттяі в гордощах своїх стаю на рівень з ним,щоб з пам’яті вчитав метелик перелітнийі все це заховав до іншої весни.***